Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyar Önvédelmi Mozgalomnak!
  2007-08-25 01:37:02, szombat
 
   
  Kedves Magyar Önvédelmi Mozgalom!

Amikor megalakult ez az önvédelmi mozgalom, a reménykedés örömével gondoltam arra, h. végre egy szervezet, amelyik a mgyarság MEGMARADÁSÁÉRT jött létre!!!

De, NEM, nem azért jött létre, hanem azért, hogy tovább fokozódjon ebben az országban a félelem!

Mert, bizony félelmet keltetek bennem is!!!

Nekem fiatal koromban fekete volt a hajam és a nagyszüleim birtokán (tanyáján) gyorsan megfogott a nap. Ezért aztán, végig kísérte életemet, hogy minduntalan cigánynak néztek! Felnőtt koromban sem javult a helyzetem.
Volt úgy, hogy 8 hónapos terhesen nem szolgált ki a zöldséges!!!
A volt férjem, ha elkerülhetetlen volt, hogy együtt menjünk valahova, mindig tisztes távolból jött velem, v. a gyerekeinkkel. Gyönyörű, szép ifjú kismama voltam és nekem soha nem segítettek a kóraházban a szülsénél sem!!!
Mindenért triplán meg kell dolgoznom, küzdenem a mai napig!
A feketeségem, a barnulásra hajlamos bőröm valószínű attól van, h. a kunságból származnak őseim. Ezt örököltem tőlük. Ők, a Horthy korszakban megbecsült állampolgárai voltak Magyarországnak! Nagyapám, az I. vil.háborús hősiességéért még nagyvitézi keresztet is kapott az Isonzo-i harcoknál tanusított hősiességéért.
Pedig, nem önként ment abba a rohadék háborúba, hanem azért, mert 55 év volt a hadkötelezettség. Aztán, amiért ő ebbe beleesett és nem akarta, h. statáriálisan kivégezzék, bizony bevonult. Pedig, neki személy szerint nem sok köze volt ahhoz a kurva háborúhoz. Hősiesen viselkeadett??? Hát persze, mert mentette a kis életét!!! Nem akart meghalni! Otthon várta a szerelmetes párja, akit úgy hagyott ott várandósan! Védte a kis egyszerű, magyar életét és küzdött, ahogy csak bírt, elsősorban önmagáért...
Aztán, ezért a nagyvitézi keresztért a közben megszületett fiát 1945 után egy képletes keresztre feszítették folyamatosan. Meg azért is, mert kulákok voltak, meg azért is mert a Bónák bizony nemzetőrök voltak 1956-ban.
Aztán meg halálraítéltek, kivégzettek, vagy életfogytiglanosok, vagy a SPICLIK ÁLTAL MEGFIGYELT, UTÓDAIKAT TEKINTVE IS - sokadrangú, lesajnált, ellenségként kezelt ÁLLAMPOLGÁRAI ŐK, VELEM EGYÜTT MAGYARORSZÁGNAK!!!

MONDJÁTOK MÁR MEG, HOGY MIÉRT MENTEK BELE, ÉS MIÉRT MERÜLTÖK EL AZ EGYMÁS ELLENI KÜZDELEMBE akkor, amikor van nekünk egy KÖZÖS ELLENSÉGÜNK???

És ez nem más, mint a volt bolsevista hatalom titkosszolgálata???

E szervezet főspiclijeinek "köszönhetően" kiépült az a kurva suttyom-terror, amitől az embert a saját anyja-apja, testvére, férje is képes elárulni évtizedek óta!!!

TŐLÜK KI FOG MEGVÉDENI ENGEM, A GYEREKEIMET, AZ UNOKÁIMAT???

BMI


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-



Magyar testvéreink!

Mint arról bizonyára - a nemzeti és a nemzetáruló sajtó hasábjairól
egyaránt - már értesültetek, mozgalmunk augusztus 23-ára tervezett
békés megemlékez"o demonstrációját több cigány szervezet is
szerette volna megvétózni.

Amellett, hogy feljelentették mozgalmunkat,
"egyéb jogi szankciók kilátásba helyezésével" is megfenyegettek
bennünket abban a reményben, hogy megfélemlítenek és elhallgattatnak
minket.

A megélhetési b"unpártolók azonban ezúttal is tévedtek:
országszerte meghirdetett kecskeméti békés megemlékez"o
demonstrációnkat meg fogjuk tartani, és meghívott
testvérszervezeteinket - a Jobbik Magyarországért Mozgalomat és a
Magyar Nemzeti Frontot - sem tudták elriasztani.

Ott leszünk valamennyien
Kecskeméten, a Szabadság téren 18 órakor, hogy együtt emlékezzünk a
brutálisan lemészárolt Kiss Norbertre, Csete Ferencre, Szögi Lajosra
és a többi névtelen magyar áldozatra, akik ezrével estek - a
társadalmi közönynek, és az elégtelen törvényi szabályozásnak
köszönhet"oen - a cigányb"unözés áldozataiul.

A 18 órakor kezd"od"o demonstrációnkon el"ore láthatóan felszólal
majd Bíber József, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke, és a
cigányb"unözés fogalmát a hazai közéletben meghonosító úttör"oje;
a lánglelk"u örökifjú és igaz hazafi, Schuszter Lóránt, a Magyar
Nemzeti Front alapítója és elnöke; dr. Kakuk Attila, a Magyar
Önvédelmi Mozgalom befolyásos és köztiszteletben álló elnöke,
valamint Kovács Géza, mozgalmunk tiszteletbeli elnöke, a magyar
egységért folytatott végnélküli küzdelem, és a nemzeti radikalizmus
egyik rettenthetetlen élharcosa.

Várunk téged is augusztus 23-án Kecskeméten, a Szabadság téren 18
órakor, ahol gyertyagyújtással közösen fogunk megemlékezni a
cigányb"unözés névtelen áldozatairól, és együtt hívjuk majd fel az
él"ok figyelmét erre az igenis létez"o veszélyre! Hozz magaddal

Te is egy szál gyertyát, és gyújtsd meg a kegyelet lángját!


Magyar Önvédelmi Mozgalom

2007. augusztus 21.

------------------------------------------------

http://www.magyaronvedelem.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: demonstrációnkat, demonstrációnkon, hadkötelezettség, titkosszolgálata, magyarországnak, magyarországért, elhallgattatnak, köztiszteletben, demonstrációját, rettenthetetlen, megfélemlítenek, magyaronvedelem, elkerülhetetlen, feljelentették, megmaradásáért, főspiclijeinek, megfenyegettek, szabályozásnak, halálraítéltek, állampolgárai, hősiességéért, statáriálisan, tiszteletbeli, gyerekeinkkel, megemlékezni, áldozatairól, megszületett, folyamatosan, helyezésével, meghirdetett, országszerte, valamennyien, radikalizmus, viselkeadett, mozgalmunkat, köszönhetően, önvédelmi mozgalom, reménykedés örömével, mgyarság MEGMARADÁSÁÉRT, nagyszüleim birtokán, volt férjem, barnulásra hajlamos, kunságból származnak, rohadék háborúba, kurva háborúhoz, szerelmetes párja, nagyvitézi keresztért, közben megszületett, képletes keresztre, volt bolsevista, saját anyja-apja, nemzetáruló sajtó, Magyar Önvédelmi Mozgalomnak, Kedves Magyar Önvédelmi Mozgalom, SPICLIK ÁLTAL MEGFIGYELT, UTÓDAIKAT TEKINTVE IS, ÁLLAMPOLGÁRAI ŐK, VELEM EGYÜTT MAGYARORSZÁGNAK, MONDJÁTOK MÁR MEG, HOGY MIÉRT MENTEK BELE, MIÉRT MERÜLTÖK EL AZ EGYMÁS ELLENI KÜZDELEMBE, KÖZÖS ELLENSÉGÜNK, TŐLÜK KI FOG MEGVÉDENI ENGEM, Jobbik Magyarországért Mozgalomat, Magyar Nemzeti Frontot, Kiss Norbertre, Csete Ferencre, Szögi Lajosra, Bíber József, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Schuszter Lóránt, Nemzeti Front, Kakuk Attila, Önvédelmi Mozgalom, Kovács Géza, Magyar Önvédelmi Mozgalom,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Palóc Grand Canyon  Irgalom és ítélet  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  A végzet az  A fenyő nem szép fa, (...)  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A fák lelke  Az idő elsodorja létezésünk  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Különös!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  A föld szépségéért  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Volt egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Az Európai Unió is foglalkozik...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Gizike bar...  Naplemente  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Minden szülő a lényével nevel.  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Az embernek a társa: hiányzik.  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
önvédelmi mozgalom, reménykedés örömével, mgyarság MEGMARADÁSÁÉRT, nagyszüleim birtokán, volt férjem, barnulásra hajlamos, kunságból származnak, rohadék háborúba, kurva háborúhoz, szerelmetes párja, nagyvitézi keresztért, közben megszületett, képletes keresztre, volt bolsevista, saját anyja-apja, nemzetáruló sajtó, többi névtelen, elégtelen törvényi, hazai közéletben, nemzeti radikalizmus, igenis létez, szál gyertyát, kegyelet lángját, demonstrációnkat, demonstrációnkon, hadkötelezettség, titkosszolgálata, magyarországnak, magyarországért, elhallgattatnak, köztiszteletben, demonstrációját, rettenthetetlen, megfélemlítenek, magyaronvedelem, elkerülhetetlen, feljelentették, megmaradásáért, főspiclijeinek, megfenyegettek, szabályozásnak, halálraítéltek, állampolgárai, hősiességéért, statáriálisan, tiszteletbeli, gyerekeinkkel, megemlékezni, áldozatairól, megszületett, folyamatosan, helyezésével, meghirdetett, országszerte, valamennyien, radikalizmus, viselkeadett, mozgalmunkat, köszönhetően, ellenségként, értesültetek, emlékezzünk, nagyszüleim, ellenségünk, feszítették, lemészárolt, meghonosító, feketeségem, reménykedés, minduntalan, kivégzettek, hasábjairól, elriasztani, nemzetáruló, gyerekeimet, kecskeméten, szerelmetes, áldozataiul, megélhetési, testvéreink, végnélküli, folytatott, segítettek, társadalmi, kóraházban, származnak, bolsevista, kivégezzék, nagyvitézi, elsősorban, unpártolók, keresztért, nemzetőrök, kecskeméti, megemlékez, várandósan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2034
  • e Hét: 7542
  • e Hónap: 16146
  • e Év: 52087
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.